Wat is Teal voor Josworld?

De afgelopen jaren is het bureau Josworld stevig gegroeid: niet alleen het aantal klanten verdubbelde, maar ook het team. Dit bracht hen ertoe om eens goed na te denken over hoe ze zich ook intern konden organiseren. Het uitgelezen moment voor hen om zichzelf in vraag te stellen! 

Wat zijn onze gedeelde waarden? Is het logisch hoe we ons organiseren? Wat is de impact hiervan op onze klanten en hun projecten? Wat met de toekomst, van Josworld én van het team? Hoe gaan wij om met talentontwikkeling? Hoe sterk willen we hieruit komen? ... Veel vragen dus! 

Op het vlak van organisatieniveau liet Josworld zich tijdens dit traject begeleiden. Met heel het team zijn ze op zoek gegaan naar de kernwaarden, de basis voor hun strategie, missie en visie die zij volop aan het uitschrijven zijn. 

Dit traject wordt gefaciliteerd door het duo 'inspireerders' Marie-Christine De Preter en John Hermans. Zij putten uit een ruime ervaring in organisatiedesign, transformatietrajecten, coaching en training in (zelf)leiderschap... en 'blenden' dit creatief met 'teal' geïnspireerde inzichten om organisaties te helpen zich opnieuw uit te vinden, op een andere, vernieuwende manier. Ze zullen een inkijk geven in de mechanismen en principes om organisaties te transformeren. Hoe je werkplekken kan maken die een match vormen met onze persoonlijke levenssfeer en motivaties zodat er plaats ontstaat voor authenticiteit, verbinding, gedeelde missie en passie.

Als praktijkvoorbeeld uit de creatieve sector inviteren we de Brusselse webbouwer Yools. Zij hebben resoluut gekozen voor een andere organisatie-aanpak. Succesvol met het nodige zoeken, vallen en opstaan! Zij komen graag hun verhaal delen. Zowel het traject komt aan bod, alsook de toepassing in hun dagelijkse werkritme. Wat zijn de uitdagingen en voordelen?
 

Programma

  • 19u: Verwelkoming
  • 19u30: Stipte start
  • 19u35: Inleiding
  • 19u45 – 20u45: Teal, what is it? door Marie-Christine De Preter & John Hermans
  • 20u45 – 21u30: Teal is Real @ Yools door Anton Aerts & Bernard De Ruyver van Yools
  • 21u30: Einde met netwerking en hapje en drankje

Ga naar het Facebookevent.

Datum

14 december 2017

19:00

Locatie

Josworld
Lakensestraat 99

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Josworld

Prijs

gratis

Andere activiteiten