WE ARE THE NEXT GENERATION

De expositie WE ARE THE NEXT GENERATION is hét moment om kennis te maken met de volgende generatie ontwerpers en met de thema’s die hen wakker houden. Van architectuur voor de toekomst tot AR in gaming en van innovatief product design tot verbluffend grafisch ontwerp.

Via een open call konden studenten uit de Belgische universiteiten en hogescholen binnen de opleidingen architectuur, multimediaal ontwerp en product design hun projecten indienen voor selectie. Dit jaar dienden niet minder dan 190 studenten hun projecten in. De 42 geselecteerde werken zullen tentoongesteld worden van 15 oktober tot 14 november. De expo is gratis te bezoeken van woensdag tot zondag van 13u – 19u. 

WE ARE THE NEXT GENERATION is een organisatie van Kortrijk Creativity Week, een jaarlijks event georganiseerd door Designregio Kortrijk en haar partners. Kortrijk Creativity Week zet sinds 2004 de meerwaarde van design thinking voor onderwijs, industrie en publieke ruimte in de kijker via tal van exposities, workshops en events. 

WONDER

De expo maakt dit jaar deel uit van WONDER – Kortrijk Creativity Festival. Creativiteit, design, kunst, muziek en bovenal: verwondering en optimisme staan een maand lang centraal in een inspirerend parcours voor jong en oud georganiseerd door creatief Kortrijk. Volledig coronaproof, uiteraard. WONDER loopt van 15 oktober tot 15 november op verschillende locaties in Kortrijk. 

Datum

15 oktober tot 15 november 2020

Locatie


Broelkaai 6

8500 Kortrijk, België

Toon op Google Maps

Organisator

Designregio Kortrijk

Prijs

gratis

Andere activiteiten