Webinar: Adverteren via Facebook en Instagram

Georganiseerd door
Flanders DC

Het algoritme van Facebook zorgt ervoor dat je alsmaar moeilijker mensen kan bereiken zonder advertenties in te zetten. Hoe kan je hiermee aan de slag en hoe zet je een goede advertentie op? En wat met Instagram? Met welke ad formaten kan je daar scoren?

Tijdens dit webinar leer je een Facebook en Instagram advertentie opzetten. Je krijgt inzicht in het algoritme en ontdekt hoe je kan bijblijven met de altijd veranderende features. Welk platform kies je? Hoe bepaal je je target group in deze platformen? Hoe analyseer je of je advertentie goed gewerkt heeft? En hoe kan je een campagne bijsturen?

Voor het volgen van dit webinar is het goed om het Webinar: Performance marketing voor je webshop te (her)bekijken.

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Spreker

Céline Vermeulen en Caroline De Bruyn zijn de oprichters van het online marketingkantoor The Dot Society. Zij werken voor verschillende bedrijven uit de mode- en lifestylesector die hun online business exponentieel willen laten groeien. Zij gaven al eerder het Webinar: Performance marketing voor je webshop.

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die willen adverteren via Facebook en Instagram. Je hebt al een Facebook Manager-account met daarin je Facebook-bedrijfspagina gekoppeld aan een advertentie-account.

Praktisch

  • 11 juni, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A

  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf

  • Enkel voor creatieve freelancers

Inschrijflink: Adverteren via Facebook en Instagram

Datum

11 juni 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten