Webinar: Auteursrechten en fiscale optimalisatie

Georganiseerd door
Flanders DC

Of je nu een grafisch ontwerper bent, een documentairemaker, game-ontwikkelaar, productontwikkelaar of modeontwerper: intellectuele eigendomsrechten zijn cruciaal. Ze beschermen je creatie én vormen een belangrijke bron van inkomsten. Maar wanneer mag je deze rechten toepassen?

We gaan tijdens dit webinar specifiek in op auteursrechten. Wist je dat je als creatieve ondernemer kan besparen op jouw loonkosten door de toepassing van het regime voor auteursrechten? Welke bedragen mag je toekennen? Welke formaliteiten moet je vervullen en wat moet je juridisch allemaal in orde brengen? En hoe zit dat met onkosten en belastingen? Veel vragen, daar geven we tijdens dit webinar een antwoord op. 

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.

Spreker

Hendrik Putman van Mythra Advocaten zal antwoord zal geven op al je vragen rond auteursrechten.  Als fiscaal specialist heeft Hendrik een jarenlange ervaring in deze materie, zowel op het vlak van advies, rulings als fiscale controles. Hendrik heeft talrijke cliënten actief in creatieve sectoren en de sector van IT, technologie en innovatie.

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die auteursrechten willen gebruiken bij hun klanten of bij hun werknemers.

Praktisch

  • 23 juni, 10u - 11u

  • Ruimte voor Q&A

  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf

  • Enkel voor creatieve freelancers

Inschrijflink: Auteursrechten en fiscale optimalisatie

Datum

23 juni 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten