Webinar: Boekhouding - de essentie

Georganiseerd door
Flanders DC

Boekhoudkundige termen schrikken veel creatieve ondernemers af. Maar na dit webinar is dat niet meer het geval, beloofd! Er zijn enkele aandachtspunten die we vaak zien terugkomen bij creatieve ondernemers. En die worden tijdens het webinar in toegankelijke taal toegelicht. Niet te missen voor wie financiën het liefst op de lange baan schuift.

Tijdens dit webinar wordt het duidelijk waar je op moeten letten, welke zaken moet jij opvolgen en welke vragen moet je aan je boekhouder stellen. Hoe vaak zit je samen? Welke cijfers zijn belangrijk en wat willen ze zeggen? Brutomarge, kostenposten en omzettarget worden uitgelegd in heldere taal. Een niet te missen sessie, want als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor je cijfers. 

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Spreker

Raf Vermeiren van de Cijferfabriek adviseert en begeleidt voornamelijk creatieve bedrijven. Samen met Flanders DC heeft hij al heel wat balansen, resultatenrekeningen en financiële plannen van creatieve ondernemers geanalyseerd. Hij kan als geen ander in heldere taal uitleggen wat de struikelblokken zijn bij creatieve bedrijven.

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die inzicht willen krijgen in hun cijfers of een betere samenwerking met hun boekhouder willen opzetten.

Praktisch

  • 16 juni, 10u - 11u

  • Ruimte voor Q&A

  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf

  • Enkel voor creatieve freelancers

Inschrijflink: Boekhouding: de essentie

Datum

16 juni 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten