Webinar: Content marketing

Georganiseerd door
Flanders DC

Het vertrekpunt van dit webinar: Wat is quality content? Hoe verbeter je je eigen content zonder daar al te grote budgetten tegenaan te moeten gooien.

Dagelijkse updates op social, wekelijkse nieuwsbrieven en een website die aantrekkelijk moet zijn, dat temidden van een niet-aflatende stroom van nieuwe content, waar je moet trachten uit te springen. De druk om inspirerende en interessante content te brengen én daarmee te scoren ligt hoog. Tijdens deze sessie wordt ingezoomd op de vraag wat quality content is. Je ontdekt waar het vaak misloopt en hoe het beter kan. Hands-on tips and tricks waar je zelf mee aan de slag kan. 

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.

Spreker

Koen Denolf is bezig aan een nieuw boek over content marketing en dus de geknipte gast voor dit webinar. Hij is managing partner bij The Fat Lady, een contentmarketingbureau dat er steeds naar streeft om de status quo te doorbreken. Hun uitdaging: content moet creatiever, kwalitatiever en slimmer.

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die hun eigen social media kanalen beheren en graag hun content willen verbeteren.

Praktisch

  • 18 juni, 10u - 11u

  • Ruimte voor Q&A

  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf

  • Enkel voor creatieve freelancers

Inschrijflink: Content marketing

Datum

18 juni 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten