Webinar: De ideale financieringsmix

Georganiseerd door
Flanders DC

Om je bedrijf op te starten of uit te bouwen heb je centen nodig. Voor de prefinanciering van ontwerpen of collecties, om je opstarttijd te kunnen overbruggen, wanneer je wil investeren of wanneer je wil groeien... Maar hoe weet je hoeveel geld je moet voorzien? Wanneer begin je eraan en hoe bereik je de ideale mix om je project te financieren?

Om te starten met je zaak is het belangrijk dat je zelf voor een stukje eigen inbreng zorgt. Maar wat als je hier zelf onvoldoende voor kan zorgen, zijn er dan alternatieve oplossingen? Tijdens het webinar gaan we dieper in op eigen vermogen, achtergestelde leningen, lenen bij een bank en samenwerken met een investeerder. We starten met hoe je je financieringsbehoefte in kaart kan brengen, want daar begint alles mee. 

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.

Spreker

Na zeven jaar ervaring als financieel manager in een Belgische modebedrijf richtte Benjamin Daemen zijn eigen kantoor Creative Finance op. Het boekhoudkantoor focust op de creatieve sector en onderscheidt zich door een servicegerichte, transparante manier van werken. Ondernemers uit de mode-industrie, de audiovisuele sector en de architectuurwereld komen bij Benjamin aankloppen voor zijn begeleiding en mentorship in alles wat finance betreft. 

Voor wie?

Voor creatieve starters of ondernemingen die een doorstart maken en willen weten hoe ze best hun financiering aanpakken.

Praktisch

  • 23 maart, 10u - 11u

  • Ruimte voor Q&A

  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf

  • Enkel voor creatieve freelancers

Schrijf je hier in

Datum

23 maart 2021

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten