Webinar: Divers werven in de creatieve sector

Georganiseerd door
Flanders DC

In samenwerking metCreative Belgium

Scan eens de samenstelling van je team en je management. En scan dan eens de mensen op een doordeweekse dag op de Meir in Antwerpen. Is jouw creatieve organisatie klaar om de maatschappij, klanten, medewerkers van vandaag en van morgen te bereiken, te inspireren er ermee te connecteren? ​

Vorig jaar nog maakte een studie van Creative Belgium duidelijk dat meer dan de helft van alle creatieve bureaus erg zwak scoren op het vlak van diversiteit (op verschillende  vlakken). Maar hoe trek je divers talent aan? En hoe bereid je je organisatie hierop voor?

In dit webinar i.s.m. Creative Belgium krijg je praktische tips om een diverse instroom aan profielen te krijgen in je organisatie, leer je hoe je een goede onboarding van divers talent kan organiseren en hoe je je team en organisatie hierop kan voorbereiden. Je denkt ook na over hoe diversiteit in jouw organisatie en de bredere creatieve sector een verschil kan maken en je wordt geïntroduceerd in een praktische toolkit rond het opbouwen en managen van diversiteit op de werkvloer.

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.  

Spreker

Hannelore Waterschoot richtte in 2016 Talentree op om organisaties te begeleiden in het bouwen van sterke diverse teams. Daarnaast is Hannelore executive coach aan Vlerick Business School en begeleidt zij directieteams in hun persoonlijke, team- en organisatiegroei. Voordien werkte zij in verschillende rollen in learning & development waarbij zij zelf internationale teams en partnerships leidde.

Voor wie?

Voor bedrijven in de creatieve sector die op zoek zijn naar talent en/of meer willen inzetten op diversiteit.

Praktisch

  • 26 november, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor creatieve ondernemers

Schrijf je hier in

Datum

26 november 2020

10:00

Organisator

Flanders DC i.s.m. Creative Belgium

Prijs

gratis

Andere activiteiten