Webinar: Een digitale boost voor je marketing en verkoop

Georganiseerd door
Flanders DC

Digitalisatie is na corona niet meer weg te denken. Tijd om dus uit te zoeken hoe jij 'kant-en-klare technologie' kan gebruiken om je marketing en verkoop een boost te geven. Tijdens dit gratis webinar op 23 september kom je er alles over te weten.

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op de belangrijkste trends en de mogelijkheden om (digitale) technologie in te zetten als groeihefboom in je online en offline sales- en marketingactiviteiten. We starten met een praktisch werkkader – de sales funnel – en gaan stap voor stap door de mogelijkheid om meer leads aan te trekken en te converteren. We bieden veel praktische handvaten, maar werpen ook een blik op een toekomst die al begonnen is. Denk aan minder retours door het gebruik van AR of een gerichter aanbod op basis van data-analyse. Onze spreker gaat op ‘sneltreinwijze’ in op de waaier aan groeimogelijkheden die creatieve ondernemers ter beschikking hebben en wat werkt of net niet. Afsluiten doen we met een Q&A.

Spreker

Laurence Jacobs werkt als Business Relationship Manager bij de technologiefederatie Agoria. Ze is Women in Tech-ambassadeur en werkt mee aan het Be The Change-project dat digitalisering en de Belgische arbeidsmarkt in kaart brengt. Het afgelopen jaar schreef ze samen met Omar Mohout het boek Nooit Nog Normaal, aan de slag in een digitale wereld.

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die verschillende technologieën willen exploreren om hun verkoop te verbeteren.

Praktisch

  • 23 september, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor creatieve ondernemers
  • Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.

Schrijf je hier in

Datum

23 september 2021

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten