Webinar: Een efficiënte projectplanning

Georganiseerd door
Flanders DC

Bij creatieve bedrijven lopen veel opdrachten parallel en is de planning hiervan een huzarenstukje. Zorgen dat jij en je medewerkers vandaag en de komende periode genoeg werk hebben en dat de deadlines steeds gehaald worden, is niet vanzelfsprekend. Want hoe plan je een creatief proces en hoeveel tijd besteed je aan pitches waarvan de uitkomst onzeker is?

Tijdens dit webinar gaan we aan de slag met een goede projectplanning. Hoeveel opdrachten kan je tegelijkertijd inplannen? Hoe behoud je overzicht van de nog beschikbare tijd? Hoe gaat je om met te veel of te weinig werk op de planning? Welke gewoontes of vuistregels kan je introduceren voor een betere workflow? Wanneer zet je freelancers aan het werk? Daarnaast bekijken we ook hoe je je prospectie, offertes en facturatie afstemt op je planningsproces. 

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.

Spreker

Sarah De Hondt is managing partner bij Supermoon en freelance communications expert. De afgelopen jaren werkte ze in diverse projectmanagementrollen in kleine en grote agentschappen, in teamverband met creatieve freelancers en aan adverteerderskant. Vandaag managet ze een driekoppig creatief team en beheert ze de planning en forecast voor verschillende klanten.

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die voornamelijk diensten aanbieden en hun projectplanning willen verbeteren.

Praktisch

  • 2 maart, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor creatieve ondernemers

Schrijf je hier in

Datum

2 maart 2021

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten