Webinar: Een inclusieve communicatiecampagne

Georganiseerd door
Flanders DC

Onze samenleving wordt steeds diverser, en dat geldt ook voor je zakenpartners en (toekomstige) klanten. Inclusie krijgt vandaag wel aandacht, maar toch zijn de meeste communicatiecampagnes nog niet inclusief en bereiken ze dus een groot deel van het publiek niet. Creatieve bedrijven en merken beseffen dat het hoog tijd is om de stap te zetten. Maar hoe zet je in op inclusieve communicatie?

Na dit webinar houdt niets je nog tegen om je eigen communicatie of die voor je klanten inclusief te maken. Je weet waar je op moet letten, wat goede voorbeelden zijn en wat je beter niet doet. En vooral, je twijfelt geen seconde meer dat inclusieve communicatie the only way to go is. 

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.

Spreker

Hanan Challouki is de oprichtster van Inclusified, een strategisch bureau met oog voor alles wat met inclusieve communicatie te maken heeft. Forbes beloonde Hanan voor haar innovatieve strategie├źn met een plek in de prestigieuze lijst van 30 Under 30. Ze heeft haar eigen succesvolle podcast Wat zij wil en in april 2021 kwam haar eerste boek uit: Inclusieve communicatie.

Voor wie?

Voor ondernemers, bedrijven en merken in de creatieve sector die hun eigen communicatie en beeldvorming inclusiever willen maken om zo aansluiting te vinden bij de diverse samenleving van vandaag.

Praktisch

  • 8 juni, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor creatieve ondernemers

Schrijf je hier in

Datum

8 juni 2021

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten