Webinar: Je werk verkopen via NFT's

Georganiseerd door
Flanders DC

Je hebt er zeker al van gehoord, NFT’s waren de laatste maanden een hot topic. Eindelijk een manier om digitale creaties correct te verhandelen en een nieuw kanaal om je creaties te promoten? Hoog tijd om uit te zoeken wat NFT’s precies kunnen betekenen en of jij er als creatieve ondernemer best op inzet.

Muziek, mode, games, beeldende kunst, design… Zowat alle creatieve disciplines vinden hun weg naar NFT’s. Maar is het ook iets voor jou? Tijdens dit webinar willen we je vooral een eerste introductie geven over NFT’s: Wat is het principe precies, hoe gebruik je ze en wat gebeurt er met je intellectuele eigendom. Het is een relatief nieuw gegeven, er zijn nog heel veel vragen en grijze zones, maar in dit webinar proberen we toch om wat helderheid te scheppen.

Dit webinar zal in het Engels gegeven worden. 

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.

Spreker

Ryan Gill is de oprichter en CEO van Crucible, een open source software bedrijf met de blik op de toekomst waar je je digitale identiteit kan gebruiken over alle platformen heen. Zijn hele carrière beweegt hij zich al tussen technologie en financiering. Blockchain technology en crypto-economisch design kennen voor hem geen geheimen meer. De geknipte spreker dus om ons in dit nieuwe universum te introduceren. 

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die het verkopen van digitale creaties via NFT’s overwegen of willen exploreren.

Praktisch

  • 27 mei, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor creatieve ondernemers
  • In het Engels

Schrijf je hier in

Datum

27 mei 2021

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten