Webinar: Klantenprospectie via LinkedIn

Georganiseerd door
Flanders DC

Netwerkevents en toevallige ontmoetingen zijn momenteel quasi volledig weggevallen. Veel bedrijven liggen stil, opdrachten worden uitgesteld. Misschien is dit wel een goed moment om je digitale klantenprospectie of social selling op punt te stellen. Tijdens deze sessie focussen we op het voornaamste social media kanaal voor B2B: LinkedIn.

Via digitale klantenprospectie gebruik je digitale kanalen en jouw digitale netwerk om in contact te komen met de juiste prospecten. LinkedIn kan een krachtige tool zijn, op voorwaarde dat je het goed inzet. Dit webinar focust vooral op B2B dienstverleners. Je leert hoe je je LinkedIn-profiel kan optimaliseren, hoe je potentiële klanten kan vinden en ermee kan connecteren. Bedoeling is het efficiënt vergroten van je lead funnel.

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Spreker

Ricardo Ghekiere is head of growth bij Upthrust en co-auteur van het boek LinkedIn Content Marketing: How to generate high-quality B2B leads on LinkedIn without cold messaging and ads. Sinds 2016 heeft hij zich gespecialiseerd in LinkedIn, waar hij al meer dan 11 miljoen organische views haalde.

In ons magazine deelt Ricardo Ghekiere vooraf al een aantal tips om in te zetten op klantenprospectie via LinkedIn. Het is zeker aangeraden om dit artikel op voorhand door te nemen, zodat je goed voorbereid bent!

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die B2B-diensten aanbieden en willen inzetten op social selling. In dit webinar zal vooral LinkedIn als social selling tool worden toegelicht.

Follow-up sessie

Op 14 mei organiseren we nog een follow-up sessie naar aanleiding van het webinar ‘Digitale klantenprospectie via LinkedIn’. De sessie is een 100% interactieve sessie, de inhoud wordt bepaald door vragen van de deelnemers. Om deze sessie te volgen, dien je het webinar gevolgd of bekeken te hebben.

Praktisch

  • 7 mei, 10u — 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Voor creatieve ondernemers die B2B-diensten aanbieden en die LinkedIn willen inzetten voor digitale klantenprospectie.

Inschrijflink: Klantenprospectie via LinkedIn

Datum

7 mei 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten