Webinar: Optimaliseer je businessmodel in crisistijden

Georganiseerd door
Flanders DC

Corona zet ons voor een grote uitdaging en bedrijven stellen hun businessmodel in vraag. Blijf ook nu innoveren. Haal het maximum uit je bedrijf door gebruik te maken van het Business Model Canvas. Een waardevolle strategische tool die je helpt om te focussen op de belangrijke zaken en die je laat ontdekken waar er opportuniteiten liggen.

Als ondernemer in de creatieve sector is innovatie een belangrijk gegeven. In deze sessie vertrekken we van een bestaand businessmodel en ontdekken we nieuwe opportuniteiten. We vertrekken vanuit de uitdagingen die de coronacrisis ons voorleggen, en streven naar een businessmodel dat ook heel geschikt is post-corona. 

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Spreker

Bij Flanders DC begeleidde Simon Gryspeert al heel wat innovatieworkshops. Hij zal je tonen hoe je het Business Model Canvas als innovatietool kan gebruiken. Met kritische vragen en andere voorbeelden zal hij jou uitdagen om voorbij te gaan aan het vanzelfsprekende.

Voor wie?

Deze sessie is ideaal voor creatieve ondernemers die door de crisis hun businessmodel in vraag stellen of die zichzelf willen uitdagen om hun businessmodel te herdenken.

Praktisch

  • 19 mei, 10u — 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Voor creatieve ondernemers die door de crisis hun businessmodel in vraag stellen of die zichzelf willen uitdagen om hun businessmodel te herdenken.

Inschrijflink: Optimaliseer je businessmodel in crisistijden

Datum

19 mei 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten