Webinar: Optimaliseer je webshop

Georganiseerd door
Flanders DC

Online verkoop zit in de lift. Als gevolg van de coronamaatregelen doen meer en meer consumenten hun aankopen via digitale weg. Het belang van een webshop wordt met andere woorden almaar duidelijker. Maar hoe maak je van jouw webshop een aantrekkelijke plek voor de consument?

Tijdens dit webinar ontdek je hoe je een online verkoopproces kan optimaliseren. Hoe creëer je meer omzet en zorg voor een betere klantenservice? Het browsen, navigeren, de checkout, entry points en headliners van jouw webshop zullen na deze sessie geen geheimen meer voor jou kennen.

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.

Spreker

Maarten Deboo richtte acht jaar geleden de Belgische afdeling van e-commerce agency Baldwin op. De missie van Baldwin is om design, fotografie, development en marketing te verenigen en zo optimale webshops te creëren. Als doorwinterde e-commerce coach zal Maarten je moeiteloos door dit proces helpen.

Voor wie?

Je bent actief in de creatieve sector, hebt een eigen webshop die al verkopen heeft gerealiseerd of je verkoopt via een online marketplace.

Follow-Up sessie

Op 12 mei organiseren we nog een follow-up sessie naar aanleiding van het webinar ‘Optimaliseer je webshop’. De sessie is een 100% interactieve sessie, de inhoud wordt bepaald door vragen van de deelnemers. Om deze sessie te volgen, dien je het webinar gevolgd of bekeken te hebben.

Praktisch

  • 8 mei 2020, 10u — 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Voor creatieve ondernemers die al verkopen gerealiseerd hebben via hun webshop of online marketplace

Inschrijflink: Optimaliseer je webshop

Datum

8 mei 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten