Webinar: Performance marketing voor je webshop

Georganiseerd door
Flanders DC

Je hebt veel tijd en geld besteed aan het opzetten van een webshop om je producten te verkopen. Maar hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen jouw webshop vinden? En hoe zorg je ervoor dat die mensen ook effectief iets aankopen? En ook nog regelmatig terugkeren naar je platform?

Dit webinar rond performance marketing gaat over hoe je online marketing kan inzetten om de commerciële impact op je business te vergroten. Hoe maak je strategische beslissingen om je marketingimpact te maximaliseren? Je ontdekt de bouwstenen die nodig zijn om je online omzet te laten groeien. Je leert meer over de verschuiving van outbound marketing naar inbound marketing, de customer journey en de touchpoints. Het opzetten van de ideale marketingmix en aan de hand van data deze verder optimaliseren, zijn zaken die je zeker meeneemt uit de sessie.

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar niet in je agenda te zetten.

Sprekers

Céline Vermeulen en Caroline De Bruyn zijn de oprichters van het online marketingkantoor The Dot Society. Zij werken voor verschillende bedrijven uit de mode- en lifestylesector die hun online business exponentieel willen laten groeien. Naast het creëren van converterende websites geven zij advies rond het optimaliseren van de online marketingmix. Ze zijn steeds op zoek naar de winnende combinatie van doelgroepen, kanalen en budgetten. Zij delen hun toolbox vol tips & tricks om op een gestructureerde en geïnspireerde manier aan de slag te gaan!

Voor wie?

Dit webinar kan gevolgd worden door iedereen die een actieve webshop heeft en al eerste verkopen heeft gerealiseerd. Je wil aan de slag om meer mensen naar je webshop te leiden. Hiervoor wil je verschillende kanalen inzetten.

Praktisch

  • 15 mei, 10u — 11u30
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Voor creatieve ondernemers die een actieve webshop heeft en al eerste verkopen heeft gerealiseerd.

Inschrijflink: Performance marketing voor je webshop
 

Datum

15 mei 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten