Webinar Prijsbepaling met Flanders DC

"Hoe bepaal ik een goede prijs?" Het is terecht een van de meest gestelde vragen van creatieve ondernemers. Je kostprijs heeft een grote impact op je totale onderneming. Tijdens deze interactieve online sessie bespreken we drie prijsbepalingsmethodes om zelf concreet mee aan de slag te gaan. We leggen ook uit hoe je prijsbepaling kan inzetten als instrument om je zaak te doen groeien.

Deelnemen?

Bereken dan vooraf via de tool van Flanders DC Prijsinzicht.be je kostengebaseerde prijs, zo ben je optimaal voorbereid om alles uit de sessie te halen.

Praktisch

  • 21 januari van 13u tot 14u30 
  • Deze online sessie wordt gratis aangeboden door VAKlab en Flanders DC en richt zich op ondernemende vakmensen. Inschrijven kan door te mailen naar info@vaklab.be. Je krijgt dan een webinarlink doorgestuurd. Het is de bedoeling dat je tijdens het webinar actief deelneemt.
  • Simon Gryspeert is adviseur bij Flanders DC en hielp al heel wat creatieven verder met het bepalen van hun prijs. Hij gaat met jou door een reeks tips om je prijs te optimaliseren. Aan de hand van enkele concrete cases krijg je meer inzicht in hoe je met je prijs kan spelen en variëren. We voorzien ook tijd voor Q&A, dus denk alvast na over jouw eigen vragen of moeilijkheden.
Datum

21 januari 2021

13:00

Organisator

VAKlab i.s.m. Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten