Webinar: Hoe krijg ik mijn werk in de media?

Georganiseerd door
Flanders DC

Als ondernemer in de creatieve sector is het altijd welkom, maar o zo moeilijk te forceren. Een slimme PR (Public Relations) aanpak kan je helpen om op een positieve manier aan bod te komen in de pers of via relevante (sociale media-)persoonlijkheden. Maar kan je dat zelf organiseren? Of heb je hulp nodig van een expert? In dat geval, hoe kies je een goede partner en hoeveel mag dat kosten?

Tijdens dit webinar krijg je tips en tricks voor een geslaagde PR-aanpak in de creatieve sector. Onze Flanders DC-collega Nathalie De Schepper beantwoordt met plezier al jullie vragen. Nathalie heeft meer dan 6 jaar ervaring als Account Manager en social influencer expert bij oona, een van de grootste PR bureaus van Antwerpen, runde meer dan 7 jaar haar eigen lifestyle blog en verzorgt sinds mei 2017 onze Flanders DC PR.

We raden aan om het webinar live mee te volgen, zodat je kan deelnemen aan de interactie. Maar ook als dit niet lukt, kan je je toch inschrijven. Na afloop van het webinar ontvang je een mail met de opname.

Datum

23 november 2018

11:00 - 12:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten