Webinar: Service design voor de creatieve sector

Georganiseerd door
Flanders DC

Of je nu een product, digitaal product of dienst aanbiedt aan je klanten, er hoort altijd een vorm van dienstverlening bij. Deze bepaalt in grote mate de relatie met je klant, hoe zij of hij naar jouw bedrijf kijkt én hoe deze jouw bedrijf en haar diensten ervaart. Service design maakt deze processen helder en inzichtelijk zodat jij je diensten kan optimaliseren in functie van het type klant dat je wil aantrekken én hoe je volledig nieuwe en vernieuwende diensten kan ontwikkelen rekening houdende met de steeds veranderende behoeften van je klanten.

Service design is een methodiek die van elk van je diensten een meerwaarde maakt voor je klanten. Hoe jij je diensten zodanig kan ontwerpen en analyseren dat klanten er niet aan kunnen weerstaan en ze echte ambassadeurs van jouw zaak maakt, leer je in dit webinar. We kijken naar de basisprincipes van service design en hoe je zelf kan starten met het constant optimaliseren van je klantervaring, samen met je klanten. 

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Spreker

Tom Verbist is Innovation Strategist en Service Designer bij Achilles Design. Zijn eerste stappen in de creatieve sector zette hij als ontwerper van producten, diensten en vernieuwende retailconcepten. Altijd onder hetzelfde motto: consumenten boeien en bedrijven doen groeien. Daarnaast is hij ook gepassioneerd door Virtual Reality, Artificial Intelligence en het experimenteren met nieuwe materialen afkomstig van planten en bacteriën. Hij geeft ook cursussen design thinking.

Voor wie?

Voor elke creatieve ondernemer die graag bewust zijn/haar diensten naar een hoger niveau tilt en een strategisch niveau hierover wil nadenken. Of je nu producten of hoofdzakelijk diensten aanbiedt, na dit webinar zal je dat op een andere, meer doordachte manier doen.

Praktisch

  • 22 oktober, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor creatieve ondernemers

Schrijf je hier in

Datum

22 oktober 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten