Webinar: Service design voor de creatieve sector

Georganiseerd door
Flanders DC

Of je nu een product, digitaal product of dienst aanbiedt aan je klanten, er hoort altijd een vorm van dienstverlening bij. Deze bepaalt in grote mate de relatie met je klant en hoe zij of hij naar jouw bedrijf kijkt. Service design maakt deze processen helder en inzichtelijk zodat jij je diensten kan optimaliseren in functie van het type klant dat je wil aantrekken én hoe je volledig nieuwe en vernieuwende diensten kan ontwikkelen rekening houdende met de steeds veranderende behoeften van je klanten.

Hoe jij je diensten zodanig kan ‘ontwerpen’ dat klanten er niet aan kunnen weerstaan en ze echte ambassadeurs van jouw zaak maakt leer je in dit webinar. We kijken naar de basisprincipes van service design en hoe je zelf kan starten met het constant optimaliseren van je klantervaring, samen met je klanten. 

Sprekersinfo volgt enkele weken voor het webinar.

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je hieronder in en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.

Praktisch

  • 22 oktober, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor creatieve ondernemers

Schrijf je hier in

Datum

22 oktober 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten