Webinar: South by Southwest (SXSW)

Doe mee met de tweede in een reeks koffiepauze-webinars, georganiseerd door Flanders Investment & Trade (FIT) - Houston, Texas (TX)! Onze tweede sessie zal zich richten op het populaire “South by Southwest (SXSW)” event in Austin, TX. Noteer alvast 13 december in uw agenda en registreer u.

Flanders Investment & Trade neemt deel aan een groot aantal beurzen en conferenties over de hele wereld. Het “South by Southwest festival" in Austin, de hoofdstad van Texas en één van de snelst groeiende steden in de VS, is wereldwijd een begrip.Destijds gestart als lokaal muziekfestival, is dit event intussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste internationale fora voor de ‘creatieve industrieën’, met focus op muziek, film, multimedia, digital entertainment, gaming en innovatieve technologieën. Tijdens het festival (8-17/3/2019), concreet van 10 tot 13 maart 2019, wordt tevens een Trade Show (Tech Fair) georganiseerd, waar FIT zal aanwezig zijn met een Vlaamse groepsstand/Product Sample Booth (PSB).

Extra info over deelname aan tradeshow

Omdat dit nieuw is voor het FIT-programma, willen we een grondige introductie geven over SXSW. Daarom nodigen we u uit om een gesprek aan te gaan met een aantal organisatoren, die op 13 december om 16.00 uur Belgische tijd op het SXSW-kantoor zullen worden gehouden.Sluit u aan voor een discussie van 30 minuten met Peter Lewis (Global Head of Sales) en Neil Minocha (Business Development Manager) gemodereerd door Heidi Hoover, posthoofd van ons kantoor in Houston. Zo bekomt u meer informatie over de show, kansen op de conferentie en hoe u zich kan voorbereiden op het maximale rendement van SXSW!

Registreren kan t.e.m. maandag 10 december. Na uw inschrijving ontvangt u de link om deel te nemen aan het Skype-gesprek

 

Datum

13 december 2018

16:00 - 16:30

Organisator

FIT

Prijs

gratis

Andere activiteiten