Webinar: Toekomstgericht ondernemen

Georganiseerd door
Flanders DC

Steeds meer wordt het huidige economische model van groei in vraag gesteld. Circulair en verantwoord ondernemen worden steeds vaker naar voren geschoven. Maar wat houdt dit precies in en welke stappen kan jouw organisatie hiertoe nemen?

Tijdens dit webinar word je gechallenged om zelf na te denken over jouw businessmodel. We gaan in op de economische voordelen van duurzaam of circulair ondernemen. Om na te gaan of verduurzamen zinvol is, wordt te vaak op korte termijn gekeken en worden investeringen of kosten niet juist in rekening gebracht. Anders gaan creëren, verpakken of transporteren kan je op langere termijn immers  een besparing opleveren. En bezorgt je ook het competitief voordeel van een waardengedreven bedrijf te zijn. 

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Spreker

Serge De Gheldere is een ingenieur, ondernemer en advocaat met een duidelijk doel: bouwen aan een fossielvrije toekomst. Hij doet dit als CEO van Futureproofed, als voorzitter van Klimaatzaak en als bestuurslid van Leuven2030. Hij spreekt regelmatig over dit thema en heel er ook al heel wat over neergeschreven.

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die hun businessmodel onder een circulaire loep willen houden.

Praktisch

  • 11 februari, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor creatieve freelancers

Schrijf je hier in

Datum

11 februari 2021

10:00 - 11:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten