Webinar: Welke steunmaatregelen kan ik gebruiken, voor mezelf én voor mijn klanten?

Georganiseerd door
Flanders DC

Waarvoor kan ik gebruik maken van subsidies en steunmaatregelen, welke bestaan er en hoe kan ik ze in mijn voordeel gebruiken, ook om mijn klanten te helpen? Laat je onderneming groeien met behulp van een heel pakket aan subsidies en steunmaatregelen. In dit webinar op 20 oktober kom je te weten welke je kan aanvragen en hoe jij ze kan gebruiken.

VLAIO voorziet in subsidies voor innovatie. Dat kan ook betrekking hebben op de activiteiten van designers. In dit webinar laten we aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden zien wat steunbaar is (en wat niet). Je zult bovendien ervaren dat voor ontwerpers het mes langs twee kanten snijdt: je kunt zelf aanvrager zijn, maar ook als onderaannemer betrokken zijn in een gesubsidieerd project.

Sprekers

Bas Sturm, Team Bedrijfstrajecten VLAIO

Getuigenissen:

  • Ilia Eckart runt samen met zijn moeder Hilde Frunt textielmerk Maison Tricot, dat ondertussen meer dan 50 jaar bestaat.
  • Wim Van den Hende is managing partner bij designbureau Pars Pro Toto.

Praktisch

  • 20 oktober 2022, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor ondernemers in mode en design​​​

Dit webinar vindt plaats via Zoom. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Datum

20 oktober 2022

10:00 - 11:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten