Webinar: Werken met een adviesraad of mentor

Georganiseerd door
Flanders DC

Elk bedrijf komt al eens op een kruispunt te staan. Je als ondernemer op zo’n moment laten bijstaan is eigenlijk een no-brainer. Niet alleen door medewerkers maar ook door mensen die je vanuit hun externe blik kunnen adviseren en jouw uitdagingen kunnen analyseren. Hoe pak je dat juist aan? In dit gratis webinar op 29 maart kom je er meer over te weten.

Er zijn heel wat creatieve bedrijven, zeker bij mode en design, die met een mentor of adviesraad werken. Als je als ondernemer jezelf een spiegel voorhoudt, kan je analyseren wat zo’n mentor of adviesraad voor jou kan betekenen. Verder gaan we ook dieper in op wanneer je dit best opzet en waar je de juiste mensen vindt. Hoe selecteer je ze? En welke afspraken maak je met zo’n externe raad(gever)? Verwacht je aan een interactief webinar met heel wat voorbeelden uit de praktijk.

Spreker

Lynn Rambour heeft reeds vijftien jaar ervaring in werving en selectie. Ze is specialist in senior level executive recruitment voor KMO’s. Voor ze Board Advisor werd bij Stella P. was ze actief als Senior Consultant voor Accent Jobs en als HR & Operations Coordinator voor The House of HR, met Conny Vandendriessche aan het hoofd. 

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die zich extern willen laten adviseren.

Praktisch

  • 29 maart, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor creatieve ondernemers​​​

Dit webinar vindt plaats via Zoom. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 


Volg updates over dit webinar via het Facebookevent.

Datum

29 maart 2022

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten