Week van het Microkrediet

Van 20 tot 24 maart 2017 organiseren microStart en Impulskrediet, twee van de belangrijkste microkredietinstellingen in ons land, opnieuw de Week van het Microkrediet. Met tientallen activiteiten over heel België willen ze iedereen met ondernemersplannen aanmoedigen om die concreet te maken. 

Microkrediet, macro-effect

Jij wilt je eigen zaak starten of verder uitbouwen? Je zit in de laatste rechte lijn om van start te gaan, maar het ontbreekt je nog aan middelen? Concretiseer je plannen met een microkrediet! Met deze mix van financiering en persoonlijke begeleiding krijgt ook jouw project de grootste kans op slagen.

Programma

Vijf dagen lang organiseren microStart en Impulskrediet verschillende activiteiten: : opendeurdagen, workshops, thematische events, ontmoetingen met micro-ondernemers, infosessies met onze adviseurs ... Kortom, een must voor iedereen met meer ondernemingszin dan geld!

Springplank naar zelfstandige

Ben jij bovendien werkzoekende en heb je een project dat binnen de drie maanden gelanceerd kan worden? Dan is het voordeel ‘springplank naar zelfstandige’ je op het lijf geschreven! Hiermee behoud je je recht op werkloosheidsuitkeringen gedurende twaalf maanden, terwijl je je zelfstandige activiteit uitoefent.

Datum

20 maart tot 24 maart 2017

09:00 - 18:00

Organisator

microStart en Impulskrediet

Prijs

gratis

Andere activiteiten

Heb je een vraag, een probleem of zoek je een kritisch klankbord voor jouw creatief project?