Week van het Ontwerpen

Ontdek tussen 18 en 22 oktober de nieuwe generatie ontwerpers, innovatieve en iconische producten van bedrijven en designstudio's, interactieve installaties, workshops, sprekers uit binnen- en buitenland en netwerking!

Programma

  De kern van het event is de expositie We are the next generation van de beste studentenprojecten uit het creatieve Vlaamse ontwerponderwijs. Daarnaast zijn er nog de exposities DesignX50, (best practices uit Designregio Kortrijk), DesignMiles (iconisch design uit 20 jaar inspiratiereizen Howest), Contrei Transitie x Ontwerpen(ambities van de regio aan de hand van installaties, projecties en videomapping) en het populaire Museum of Failure uit Zweden dat voor de eerste keer te zien zal zijn in België. Elke dag zijn er ook ander activiteiten voorzien:

  • Woensdag 18/10: Persmoment en Verderkijkers
  • Donderdag 19/10: Budalibre en Jonge architecten aan het woord: klarté (Kortrijk), Maes & Vandelannoote (Kortrijk) maf architecten (Wevelgem)
  • Vrijdag 20/10: Howest & Ovam Night: Howest over Design Miles, Herman Miller talks, Belgian design talks, Uitreiking Ovam Ecodesign Awards
  • Zaterdag 21/10: Workshops: 'Ontwerp je eigen boomhut', 'Monotype'
  • Zondag 22/10: Brunch met kidsworkshops en workshops 'Ontwerp je eigen boomhut'

  Bekijk het volledige programma op www.weekvanhetontwerpen.be.

  Datum

  18 oktober tot 22 oktober 2017

  Locatie

  Budafabriek
  Dam 2

  8500 Kortrijk, België

  Toon op Google Maps

  Organisator
  Prijs

  verschillende prijzen

  Andere activiteiten