Wildcards Gamefonds

Je behaalde dit academiejaar je bachelor- of masterdiploma aan een van de Vlaamse scholen voor de ontwikkeling van games? Zend dan je eindwerk in voor de VAF Wildcardcompetitie. Een VAF Wildcard staat voor een mooi budget en een persoonlijke coach.

De coach helpt je bij het maken van een sterke pitch deck. Op die manier maak je meer kans om genoeg kapitaal te verzamelen voor je eerste game en ben je goed voorbereid op het indienen van een productie- en/of promotieaanvraag bij het VAF/Gamefonds.

Voor wie?

Enkel pas afgestudeerde gameontwikkelaars kunnen meedingen naar een van de vijf VAF Wildcards. Je ontvangt een startbudget en wordt bij het aanmaken van een pitch deck begeleid door een persoonlijke coach. Een VAF Wildcard krijg je op basis van de kwaliteit van je eindwerk. Je volgt dus een ander en sneller traject dan normaal.

Je kan je eindwerk inzenden voor de VAF Wildcardcompetitie als je:

  • dit academiejaar je bachelor- of masterdiploma behaalde aan een van de Vlaamse hogescholen voor gameontwikkeling (DAE, LUCA, Karel de Grote Hogeschool, …);
  • je afstudeerde met de ontwikkeling van een prototype/vertical slice.

Deadlines

Midden juli wordt de competitie gelanceerd voor studenten die afstuderen in het lopende academiejaar. De inzendingen kunnen tot maandag 17 september gebeuren. De winnaars worden begin oktober bekendgemaakt.

Voor meer informatie kan je hier terecht. 

Datum

17 september 2018

Organisator

VAF

Prijs

gratis

Andere activiteiten