Ontwerpwedstrijd Wonder Women Award

Modemuseum Hasselt gaat op zoek naar vrouwelijk modetalent! Binnen het kader van de tentoonstelling Wonder Women werken Modemuseum Hasselt en B-Classic samen aan de muzikale performance Schoppenvrouw. Vijf iconische vrouwen en evenveel eigenschappen worden opgevoerd en vertolkt door soloperformer Ekaterina Levental. Om deze metamorfoses kracht bij te zetten, zijn we nog op zoek naar vrouwelijk modetalent dat voor ieder personage een kledingstuk of accessoires kan ontwerpen.

De opdracht is simpel: "Ontwerp vijf accessoires of silhouetten voor de unieke muzikale performance Schoppenvrouw en maak kans op een fantastische prijs!"

Doe mee en win 5000€!

Interesse in deelname?

Lees deze mail en bijlages goed door en bezorg jouw inschrijvingsformulier en ontwerpschetsen uiterlijk op 20 november 2018 op het volgende adres:

Ontwerpwedstrijd Wonder Women
Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
B - 3500 Hasselt


Wonder Women Award
Een jury selecteert 5 ontwerpreeksen en maakt de namen van 5 finalisten bekend op 26 november 2018. Het werk van deze 5 finalisten wordt tot en met 7 december 2018 op Facebook geplaatst voor een publieksstemming.

Vervolgens kiest een professionele jury de winnares. Zij ontvangt de Prijs van de stad Hasselt. Dit is een bedrag van 5000€ en de unieke kans om vijf silhouetten en/of accessoires uit te voeren voor een topperformance met grote exposure in België en het buitenland!

De vzw Vrienden van het Modemuseum Hasselt kent de publieksprijs toe ter waarde van 500€ en schenkt de 5 finalisten een goedgevulde goodiebag.

Voor meer informatie kan je mailen naar modemuseum@hasselt.be of bellen naar 011 23 96 21

Klik hier voor het wedstrijdreglement, de toelichting en inschrijvingsformulier.

Datum

24 oktober tot 20 november 2018

12:00 - 18:00

Locatie

Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11

3500 Hasselt, België

Toon op Google Maps

Organisator

Modemuseum Hasselt

Prijs

Gratis

Andere activiteiten