Workshop - Pricing (slimme pricing als creatieve businesstool)

Hoger of lager? De waarde van een product of dienst is extreem subjectief. Toch moet je als ondernemer een prijs op je werk plakken. Zeker ondernemers in de creatieve sector worstelen hier vaak mee. In deze sessie worden diverse verdienmodellen voor creatieve ondernemers getoond en zoomen we kort inop de drie basismethodes om je prijzen te bepalen. Tegelijk krijg je ook ook heel wat voorbeelden van smart pricing: technieken om je prijs in te zetten als marketinginstrument, zónder de goedkoopste te moeten zijn.

Spreker

De sessie wordt gegeven door Simon Gryspeert van Flanders DC, het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. Flanders DC ondersteunt creatieve ondernemers bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. Je kan er als ondernemer in de creatieve sector terecht voor persoonlijk zakelijk advies, infosessies en netwerkevenementen, promotieacties in binnen- en buitenland, kruisbestuiving met andere sectoren en informatie of tools en inspiratie via de website en nieuwsbrieven.

Deze workshop richt zich naar studenten en jongeren.

Schrijf je gratis in.

Organisator

Pitch Please is een initiatief van de Stad Hasselt, Stad Genk, Universiteit Hasselt, UCLL, LUCA School of Arts en Hogeschool PXL. Met de steun van VLAIO.

Datum

11 maart 2021

20:00

Organisator

Pitch Please & StudentStartUp

Prijs

gratis

Andere activiteiten