Z33 zoekt ontwerp- en architectuurtalent

Ben jij een ontwerper of architect die maximaal 4 jaar geleden afgestudeerd is? Ben je klaar om de hoogste springplank naar een professionele, creatieve loopbaan te nemen? Dan is FORMAT iets voor jou!

FORMAT is het nieuwe begeleidingstraject van Z33 – Huis voor Actuele Kunst, voor architecten en ontwerpers uit verschillende disciplines (grafische vormgeving, social design, juweelontwerp, interieur, mode …) die wonen, werken of studeren in Vlaanderen of de Euregio Maas-Rijn. In één jaar tijd creëer je, bijgestaan door professionals en een zelfgekozen coach, nieuw werk. Dat presenteer je samen met de andere laureaten in een tentoonstelling in het nieuwe gebouw van Z33.

FORMAT-laureaten krijgen de kans om kennis te maken met de expertise én het internationale netwerk van Z33. Elke laureaat krijgt bovendien een productiebudget van maar liefst € 5000. Wie geselecteerd wordt voor FORMAT, heeft meteen een erkenning van talent in z’n achterzak!

FORMAT is de verderzetting van Toegepast, dat maar liefst 20 succesvolle edities kende onder het vroegere Cultuurplatform Design.

Interesse?

Dien je cv, portfolio en projectvoorstel in via apply.z33.be, vóór 1 oktober 2018 (deadline: zondag 30 september 2018 om 23u59).

De jury selecteert maximum tien FORMAT-laureaten. Zij krijgen midden november 2018 bericht van hun selectie.

Het eigenlijke FORMAT-traject loopt van begin december 2018 tot eind november 2019. De tentoonstelling in Z33 start in het najaar van 2019.

Datum

30 mei tot 30 september 2018

Organisator

Z33

Prijs

gratis

Andere activiteiten