Zitdag financiering & subsidies

Op 13 november 2017 organiseren ParticipatieMaatschappij Vlaanderen (PMV), de Limburgse investeringsmaatschappij (LRM) en Agentschap Innoveren & Ondernemen een zitdag in Hasselt. Op 30 november gaat deze zitdag (zonder LRM) door in Antwerpen.

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project of plan je bijkomende investeringen om verdere groei te financieren? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden. Aangezien zowel PMV alsook LRM voornamelijk financieringsmogelijkheden verschaffen voor ondernemers met een goed idee of groeiplannen voor hun bestaande business, zijn vragen over herfinanciering of bedrijven in moeilijkheden op deze zitdag minder aan de orde. 

Maak een afspraak met...

Maak een afspraak met...

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan je een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV, Gunter Plevoets van LRM en/of met Luc Royackers of Tina Dehasque van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Alex De Ridder is reeds meer dan 10 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van jouw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jou geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

Gunter Plevoets is binnen LRM onder meer verantwoordelijk voor de KlimOp-lening, doch kan je ook in contact brengen met hun investment managers inzake aandelenparticipaties.

Luc Royackers en Tina Dehasque werken als accountmanagers subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijken voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen je in aanmerking kan komen. Zij oriënteren je ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen en kunnen ook toetsen of bijvoorbeeld de kmo-groeisubsidie iets voor jouw bedrijf is.

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.

Interesse in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en wat jouw beschikbaarheid is. De organisatoren nemen naderhand contact met je op om het juiste tijdstip vast te leggen.

Voor een gesprek met PMV en/of LRM wordt gevraagd een (summier) businessplan door te sturen. 

Datum

13 november 2017

09:00

Locatie

Corda Campus, gebouw 4, 1ste verdieping
Kempische Steenweg 305 bus 201

3500 Hasselt, België

Toon op Google Maps

Organisator

Agentschap Innoveren & Ondernemen, PMV & LRM

Prijs

gratis