Zitdag financiering en subsidies

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

Wie?

  • Alex De Ridder

Accountmanager bedrijfsfinanciering bij PMV en kan aan de hand van jouw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jouw geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

  • Gunter Plevoets

Binnen LRM onder meer verantwoordelijk voor de KlimOp-lening, doch kan jou ook in contact brengen met hun investment managers inzake aandelenparticipaties.

  • Luc Royackers

Bedrijfsadviseur subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijkt voor welke steunmaatregelen je in aanmerking kan komen. Hij oriënteert jou ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Praktisch

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Ben je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen.

Voor een gesprek met PMV of LRM vragen we je een (summier) businessplan door te sturen naar ingeborg.jacobs@vlaio.be, uiterlijk 4 dagen voor de contactdag.

Deze zitdag is gratis maar reservatie is verplicht.

Datum

25 april 2019

09:00 - 17:00

Locatie

Corda Campus, gebouw 4, eerste verdieping
Kempische Steenweg 305

3500 Hasselt, België

Toon op Google Maps

Organisator

Agentschap Innoveren & Ondernemen

Prijs

gratis

Andere activiteiten