Zitdag financiering & subsidies

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan je een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV voor financieringsvragen en/of met Femke Mortier van Agentschap Innoveren & Ondernemen voor subsidievragen.

Wie?

  • Alex De Ridder

Reeds meer dan 10 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van jouw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jou geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen. 

  • Femke Mortier

Bedrijfsadviseur subsidies bij Agentschap Innoveren & Ondernemen, zij bekijkt voor welke steunmaatregelen je in aanmerking kan komen. Zij oriënteert jou ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Praktisch

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Bent je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen.

Voor een gesprek met PMV vragen we je een (summier) businessplan door te sturen naar Barbara Cleirens, uiterlijk 4 dagen voor de contactdag.

Deze zitdag is gratis maar reservatie is verplicht.

Niet in jouw buurt? Ontdek alle zitdagen financieren in Vlaanderen

Datum

30 januari 2020

09:00

Locatie

VLAIO Antwerpen
Koningin Elisabethlei 18

2018 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Agentschap Innoveren & Ondernemen

Prijs

gratis

Andere activiteiten