Zitdag financiering & subsidies

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan je een afspraak maken met Luc Dumarey van PMV voor financieringsvragen en/of met Dries Van Poucke van Agentschap Innoveren & Ondernemen voor subsidievragen.

Wie?

  • Luc Dumarey is reeds meer dan 15 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van jouw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jou geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.
  • Dries Van Poucke werkt als bedrijfsadviseur subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen. Hij bekijkt voor welke steunmaatregelen je in aanmerking kan komen en oriënteert je graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Praktisch

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Ben je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen.

Voor een gesprek met PMV vragen we je een (summier) businessplan door te sturen naar Dries Van Poucke, uiterlijk 4 dagen voor de contactdag.

Deze zitdag is gratis maar reservatie is verplicht.

Datum

22 september 2020

09:00

Locatie

VAC Jacob Van Maerlantgebouw
Koning Albert I-laan 1-2

8200 Brugge, België

Toon op Google Maps

Organisator

Agentschap Innoveren & Ondernemen

Prijs

gratis

Andere activiteiten