Zitdag merken, modellen, octrooien

Wil je weten of je de naam van je product of dienst kan beschermen via een merkregistratie of je uitvinding octrooieerbaar is of hoe je de vormgeving van je product kan beschermen als model of gewoon algemeen wil te weten komen of je je onderneming, product of dienst kan beschermen via intellectuele eigendomsrechten, dan is deze zitdag het ideale moment!

Experten

  • Nico Deconinck van FOD Dienst intellectuele eigendom: als octrooionderzoeker voor de federale overheid staat hij met beide voeten in de praktijk en is hij expert op vlak van bescherming door middel van octrooien.
  • Bruno Vanderschoot van het Benelux Bureau van de intellectuele eigendom: vanuit zijn ervaring als merkendeskundige, is hij de geknipte persoon om samen met jouw te kijken of je naam of logo als merknaam in aanmerking komt.
  • Caroline Merckx van Flanders DC: als adviseur voor de creatieve sectoren ontmoet zij dagelijks creatieve mensen. Zij is dan ook goed beslagen op het vlak van intellectueel eigendom voor deze sector.
  • Femke Mortier van het Agentschap Innoveren en Ondernemen: door haar ervaring met de IEscan de aangewezen persoon om na te gaan hoe je je onderneming beter kan beschermen en om te bekijken of je wel de juiste maatregelen treft.
  • Bert Reekmans van het Innovatiecentrum: treedt frequent op als klankbord intellectuele eigendom bij kmo’s en kan samen met jou bekijken welke opties en timing belangrijk zijn voor bescherming tijdens je innovatietraject.

Praktisch

Een persoonlijk gesprek met één van deze experten is gratis en duurt ongeveer 40 minuten. 

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Maak je graag een afspraak? Stuur dan een mail naar bert.reekmans@innovatiecentrum.be met vermelding van:

  • je contactgegevens (naam, email, telefoonnummer)
  • Met wie je juist een individueel gesprek wenst (meerdere experten mogelijk) of een beknopte weergave van de vragen voor het individueel gesprek. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je bij de juiste gesprekspartner terecht komt.
  • Je eventuele voorkeur voor de voor- of namiddag. In de mate van het mogelijke houden wij hier rekening mee. Je krijgt alleszins op voorhand het exacte uur doorgestuurd.
Datum

8 maart 2018

09:00 - 17:00

Locatie

Kantoor Innovatiecentrum & Agentschap Innoveren en Ondernemen
Lange Lozanastraat 223

2018 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Innovatiecentrum en Agentschap Innoveren & Ondernemen

Prijs

gratis

Andere activiteiten