Zomerprojectoproep

Schept een digitale samenleving kansen waarmee je als bibliotheek, cultuur- of gemeenschapscentrum aan de slag wil gaan? Of zie je problemen die smeken om een oplossing? Wil je je cultuurpraktijk aanpassen aan een steeds digitaler publiek? Of inspireert de digitalisering je om als cultuurhuis een andere rol op te nemen? Kant-en-klare antwoorden heeft Cultuur Connect niet. Tijd en ruimte om vanuit een digitaal perspectief uitdagingen scherp te stellen en oplossingen te zoeken wel. Samen met lokale cultuurhuizen gaan ze het experiment aan. Oplossingen die hun succes bewijzen, schalen ze op tot diensten voor cultuur- en gemeenschapscentra en bibliotheken in Vlaanderen en Brussel.

Hoe werkt de Zomerprojectgroep?

  • Daag ons uit en dien jouw ei in... Na 15 juli buigen ze zich over de ingezonden uitdagingen. 
  • Samen met jullie bekijken ze de meest relevante uitdagingen om mee aan de slag te gaan binnen ons innovatieteam. Eind augustus kunnen jullie stemmen op de weerhouden problemen en kansen.
  • Zo kunnen ze in het najaar starten! Ze beginnen met maximum drie projecten, de overige weerhouden probleemstellingen worden in een latere fase opgepikt.
  • Oplossingen die succesvol blijken, schalen ze op tot diensten voor iedereen.

Een uitdaging voor ogen maar geen tijd en ruimte om mee naar een oplossing te zoeken? Geen probleem: Cultuurconnect gaat op zoek naar een lokale partner als proeftuin. Check de oproep ook op de site van Cultuurconnect.

Datum

15 juli 2018

Organisator

CultuurConnect

Prijs

gratis

Andere activiteiten