Met Fashion Talks brengt Flanders DC de modesector elke twee jaar samen voor een inspirerende conferentie waar netwerking en kennisdeling centraal staan.

De gevestigde modeweken van Parijs en Londen liggen 'om de hoek', dus Antwerpen heeft niet meteen nood aan een eigen traditionele fashion week. Toch wordt de sector gecontronteerd met een heleboel uitdagingen. Om die aan te pakken, moeten bedrijven creatief, innovatief en edgy zijn. En daar helpt Fashion Talks hen bij. Ben je actief in de mode en geïnteresseerd in nieuwe businessmodellen? Dan ga je sowieso naar huis met een hoofd vol ideeën dankzij onze talks en debatten.

Fashion Talks

Fashion Talks 2021 © Fille Roelants

Fashion Talks

Fashion Talks

Bekijk hier de aftermovie van Fashion Talks 2021.

"Fashion Talks is een inspirerende conferentie die je nieuwe inzichten biedt. Er heerst een aangename sfeer en creëert een perfecte perfecte omgeving voor modebedrijven van elk niveau  om elkaar te ontmoeten, dingen bij te leren en ideeën uit te wisselen."

Laura Dixon,

Denim consultant

De highlights van editie 2021 lees je in ons magazine!

We vroegen fotograaf Fille Roelants om de visuele hoogtepunten van Fashion Talks vast te leggen in een fijn fotoverslag.

De talks van de sprekers zijn integraal te bekijken op het Youtubekanaal van Flanders DC!