Interieurdesign

Georganiseerd door
Flanders DC

Of je nu een zelfstandig interieurontwerper bent of deel uitmaakt van een bureau, je wordt ongetwijfeld geconfronteerd met unieke uitdagingen tijdens je designprojecten. Ontdek samen met ons een aantal antwoorden op uitdagingen van de toekomst. Zoals innovatieve oplossingen voor het verwerken van circulaire materialen, strategieën voor het ontwerpen van inclusieve interieurs, of hoe je de juiste werknemers kan aantrekken. Bereid je voor om je deskundigheid op het gebied van interieurontwerp te vergroten met waardevolle inzichten van experts uit de branche en vakgenoten tijdens de 'Expertendag: Interieurdesign' op 21 november, georganiseerd in samenwerking met AINB.

Deze dag draait rond een aantal thema's die van essentieel belang zijn voor de toekomst van interieurontwerp. Leer hoe duurzaamheid en esthetiek samenkomen in adembenemende en natuurvriendelijke ruimtes. Ontdek de kracht van inclusiviteit en empathie in onze design sessie over Stigma-vrij interieur. Leer hoe je naadloze en betekenisvolle ervaringen kunt creëren met Service design en hoe je toptalent kan aantrekken dankzij employer branding.

Concreet

Onze dag begint met een plenaire sessie gewijd aan duurzaamheid. Vervolgens krijg je de kans om in kleine groepen te praten met verschillende experts, elk met hun eigen specifieke onderwerp. Bij het inschrijven kun je aangeven welke experts je graag wilt ontmoeten, en als je liever een persoonlijk 1-op-1 gesprek hebt, staan we ook voor je klaar. We stellen een gepersonaliseerd schema op, en houden rekening met je voorkeuren, zodat je het meeste uit deze dag kunt halen. De inspirerende dag wordt afgesloten met een netwerkdrink, waar je nog meer kansen hebt om te verbinden en te netwerken.

Voor wie?

Dit event is bedoeld voor zowel opkomende als ervaren ontwerpers, ondernemers en bedrijven in de design- en interieurbranche, werkzaam voor hun eigen merk of voor klanten. We stellen een minimumvereiste van drie jaar actieve ervaring.

Programma

We werken nog volop aan het programma en delen binnenkort onze experten met jou. 


De ticketverkoop vind je hier. Hou onze website of sociale mediakanelen in de gaten voor het volledige programma en meer informatie.

Datum

21 november 2023

10:00 - 17:00

Locatie

De Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC i.s.m. AINB

Prijs

120 euro (excl. btw)

Andere activiteiten