Duurzaamheid

Wie als creatieve ondernemer vandaag klaar wil zijn voor morgen, houdt maar best rekening met duurzaamheid in zijn bedrijfsstrategie.​

In dit dossier vind je meer over duurzaam ondernemen: informatie over wat het juist betekent en op welke manier je ermee kan starten, tools die je kan gebruiken en inspirerende artikels in ons magazine.

Heb je een vraag over je volgende stappen op vlak van duurzaamheid? Contacteer dan gratis ons adviesteam.

illustraties © Inge Rylant

Close The Loop: Wil jij ook werken aan duurzame mode?

​Met Close The Loop maken Flanders DC en Vlaanderen Circulair modeondernemers wegwijs in de principes van circulaire economie. Het platform stimuleert de industrie om het circulaire model te omarmen en geeft concrete tips om aan de slag te gaan. Via de ‘Close The Loop Planner’ stel je bovendien in 25 vragen je eigen actieplan op.

Heb je nood aan meer begeleiding? Je kan altijd bij ons terecht voor een adviesgesprek. Daarnaast organiseert Flanders DC geregeld trajecten en sessies waar we samen aan jouw actieplan werken. Zo kan je duurzaamheidsverhaal een vlotte start nemen. 

Benieuwd naar de ervaringen van enkele modebedrijven die reeds aan zo’n traject deelnamen? Lees er meer over op de netwerkpagina van Close The Loop of bekijk de highlights via deze talk van Jasmien Wynants op Fashion Talks.