Coronadossier

Dat de coronacrisis iedereen treft, beseffen we ondertussen maar al te goed. Ondernemers in de creatieve sector verliezen momenteel heel wat opdrachten en dus inkomsten, en dat zal grote gevolgen hebben. 

Op deze pagina vind je meer over wat je hierbij kan helpen: steunmaatregelen en aanspreekpunten, een stand van zaken in de creatieve sector, inspirerende artikels, (online) events van Flanders DC en andere organisaties én tools en templates die dezer dagen extra van pas komen. 

Worstel je met een probleem of vraag naar aanleiding van deze crisis? Contacteer dan gratis ons adviesteam.

illustratie © Inge Rylant

Nieuwe businessideeën

Creatieve ondernemers zoeken nieuwe inkomsten of jagen slimme besparingen na, die hopelijk ook na de crisis blijven werken. Op deze pagina inspireren we je met een selectie van innovatieve businessideeën.

Stand van zaken in de creatieve sector

Vele organisaties en sectorfederaties lanceren analyses over de impact van corona op hun creatieve ondernemers. We bundelen informatie en initiatieven om een overzicht voor de gehele sector te creëren. Verder geven we ter inspiratie de maatregelen mee die men in het buitenland neemt om de sector te steunen. Maar we beginnen met een monitor die per sector de grootste pijnpunten aanduidt. Dit overzicht is bedoeld voor beleidsmakers en iedereen met een hart voor de creatieve en culturele sector.

Welke online sessies en oproepen staan op het programma?

geen activiteiten gevonden

Heb je een vraag, een probleem of nood aan feedback?