Design Lab: Feedback op jouw portfolio

Georganiseerd door
Flanders DC

Je hebt al wat eigen werk gemaakt en bent volop jouw portfolio aan het opbouwen. Dan wil je op een bepaald moment wel weten wat experten van jouw portfolio vinden. Deze unieke kans willen wij jou aanbieden met deze Portfoliodag.

Schrijf je dus zeker in en pak deze opportuniteit met beide handen om in gesprek te gaan met een autoriteit uit de sector. Zij zullen jou vanuit hun eigen ervaringen constructieve feedback en persoonlijk advies geven over hoe je jouw portfolio nog kan versterken.

We vragen je om jouw portfolio op voorhand door te sturen in digitale versie, maar deze ook offline mee te brengen of digitaal via jouw laptop zodat je hem kan presenteren aan de experten.

Je kan naast feedback op jouw portfolio die dag ook nog zakelijk advies krijgen van andere Flanders DC collega’s, zoals onder meer feedback op de prijszetting, informatie over intellectuele eigendom, contracten of een meer algemeen feedbackgesprek.  

We verwachten een hoge opkomst. Gezien de beperkte tijd zijn we verplicht om op basis van ervaring en portfolio een selectie te maken. We brengen je snel op de hoogte of je bij de 'gelukkigen' hoort. 

Je ontvangt op voorhand een persoonlijke planning met wie je een afspraak hebt. De afspraken zullen doorgaan in de voor- of de namiddag. Een individueel feedbackgesprek duurt ongeveer 40 minuten. Bereid je dus goed voor.  

Sectoren

In duo met collega's van Flanders DC geven experten uit volgende vakgebieden feedback op jouw portfolio:

  • Meubelen & interieur

  • Industrieel design

  • Grafisch ontwerp (logo- en huisstijlontwerp, editoriaal design, webdesign, illustratie, reclame,...)

  • Accessoires (juwelen, textiel, handtassen, hoeden,...)

  • Ambachtelijk design (in glas, klei, hout, maar ook collectible design, kunstambacht en uniek ontwerp)

Voor wie?

Voor de meer beginnende ontwerper die wel al een portfolio heeft opgebouwd, maar hier graag een kritische blik op krijgt en een antwoord krijgt op 'Hoe kan ik mijn portfolio nog verbeteren?'. Dit event richt zich niet tot pas afgestudeerden. Inschrijven kan tot 22 mei.

Datum

28 mei 2019

10:00 - 17:00

Locatie

Talentenfabriek
Hendrik Consciencestraat 56

2800 Mechelen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten