Design Webinar: Presenteren en pitchen

Georganiseerd door
Flanders DC

Wil jij ook een  presentatie geven waarbij het publiek aan je lippen hangt of een pitch maken waarmee je de klant van zijn sokken blaast? Wanneer je als ontwerper je concept overtuigend weet over te brengen, sta je sterk in je schoenen. Tijdens dit gratis webinar op 24 mei helpen wij jouw skills te verbeteren.

Effectief en ontspannen presenteren of pitchen blijft vaak nog een uitdaging. Uit onzekerheid zijn we minder bezig met het publiek, willen we dit snel achter de rug hebben en wordt vaak een insteek gekozen die misschien niet helemaal aansluit bij het resultaat dat we er willen halen.

Tijdens dit webinar gaan we kijken hoe je best een presentatie opbouwt. Je leert hoe je structuur brengt, interactie opbouwt met het publiek en indien nodig bijstuurt tijdens de presentatie. Het resultaat is een presentatie die blijft hangen en dus ook opdrachten genereert en/of een verhaal goed overbrengt.

Spreker

Tom Suykerbuyk leidde als ontwerper een eigen ontwerpbureau en is nu project manager en adviseur voor de designsector bij Flanders DC.

Voor wie?

Voor ontwerpers die willen uitblinken in het pitchen en presenteren van hun bedrijf en haar realisaties.

Praktisch

  • 24 mei 2022, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor creatieve ondernemers​​​​

Dit webinar vindt plaats via Zoom. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Ga naar het LinkedInevent en Facebookevent.

Datum

24 mei 2022

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten