Expertendag Grafisch ontwerp: Je studio uitbouwen

Georganiseerd door
Flanders DC

Ben je een grafisch ontwerper met al wat kilometers op de teller of heb je een grafische ontwerpstudio, en wil je graag je zaak laten groeien? Speciaal voor jou organiseren we op dinsdag 7 december een Expertendag ‘Je studio uitbouwen’.

Acht experts uit de sector bieden een antwoord op vragen als: Hoe bouw je een goede relatie op met je klanten, waardoor ze de weg naar jou blijven vinden? Is jouw prijsstrategie de juiste, of is er nog ruimte voor optimalisatie? Hoe bereik je verschillende klantengroepen, of groei je net in een niche? Hoe maak je slim gebruik van (nieuwe) verkoopkanalen, zoals sociale media of self publishing? Hoe ga je werken voor internationale klanten en vergen zij een andere aanpak? Hoe kunnen partnerships je groei ondersteunen, en belangrijk, hoe kan je groeien zonder in te boeten aan je eigen stijl?

Hoe?

Er zit een heel arsenaal aan doorgewinterde specialisten klaar om al je vragen te tackelen. In kleine groepjes wissel je op een sofa van gedachten met straffe experts en ervaringsdeskundigen uit de grafische sector. Je kan ook een persoonlijk gesprek met een aantal van hen reserveren. ’s Middags schuiven we allemaal samen aan voor de lunch. 

Concreet

Je kiest zelf bij welke sprekers je graag in een klein groepje op de sofa plaatsneemt. Je kan ook aangeven of je graag een persoonlijk gesprek hebt en zo ja, welke experts je voorkeur wegdragen. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde dagplanning, maximaal rekening houdende met je voorkeuren, zodat je zoveel mogelijk uit deze dag kan halen.

Voorwaarde voor inschrijving: dit is een event voor ervaren grafisch ontwerpers en studio’s.

Een ticket kost 60 euro (excl. btw) inclusief een lekkere lunch en afsluitende drink.

Experts

Volgende experts hebben reeds bevestigd:

  • Vrints-Kolsteren
  • Stephanie Specht (Specht Studio)
  • Marco Oggian (Brutto Studio)
  • Paul Boudens
  • Dimitri Jeurissen (Base Design)
  • Saskia Wierinck en Lara Berg (Superset)
  • Michael Humblet (Chaomatic)
  • Simon Gryspeert (Flanders DC)

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en we brengen jou op de hoogte wanneer de inschrijvingen van start gaan.

Datum

7 december 2021

10:00

Locatie

KVS
Arduinkaai 7

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

60 euro (excl. btw)

Andere activiteiten