Lab: Interne organisatie - Antwerpen

Georganiseerd door
Flanders DC

Als ondernemer in de creatieve sector moet je veel balletjes in de lucht houden: je administratie, je verkoop, je communicatie, meetings met klanten, je team managen… soms lijkt het wel alsof je nauwelijks nog tot je creatief werk zelf toe komt. De vraag voor meer efficiëntie dringt zich op.

Wanneer je meer werk voor de boeg  hebt of je team groeit, komen nog meer taken sneller en vaker op je af. Meer offertes moeten de deur uit, meer afspraken met klanten, facturatie die moet opgevolgd worden... Kortom: naarmate je meer werk krijgt, is er meer nood om beslissingen te versnellen en processen te vereenvoudigen. 

In dit Lab krijg je antwoord op de vraag hoe je je interne processen kan analyseren en vervolgens optimaliseren We gaan dieper in op hoe je je werkweek kan organiseren, hoe je de verschillende taken kan stroomlijnen om de productiviteit te verhogen en efficiënter te werk kan gaan. Door bijvoorbeeld te standaardiseren, automatiseren of zelfs uit te besteden.

 

Voor wie?

Voor ondernemers in de creatieve sectoren die het gevoel hebben soms hun werk achterna te lopen, brandjes te blussen en zich afvragen of het anders kan. 

Datum

22 oktober 2019

14:00 - 17:30

Locatie

Fosbury and sons
Mechelsesteenweg 271

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

15 euro excl. btw

Andere activiteiten