Een goede ondernemer in de gamesector heeft altijd een goed zicht op de cijfers. Een belangrijke tool daarvoor is het financieel plan, waarin je een overzicht maakt van de verwachte inkomsten en uitgaven voor een periode van twee jaar.


Hoe gebruik je een financieel plan?

Weet je niet goed hoe te beginnen? Lager op deze pagina kan je een template downloaden waarmee je meteen aan de slag kan. Deze stelden we op in samenspraak met een financieel expert en verschillende ervaringsdeskundigen uit de gamingwereld. 

In onderstaande videotutorial zetten we je op weg om de template goed te gebruiken. Ook in onze ondernemersgids vind je meer uitleg. 


Vraag je financieel plan aan

Je hoeft enkel je gegevens hieronder in te vullen om het financieel plan gratis te downloaden.

Deze template is specifiek op maat van gamebedrijven. Onderneem je in een andere sector? Gebruik dan onze algemene template voor de creatieve sector.

Vul onderstaand formulier in om de template gratis te downloaden.

Vul 'geen' in als je (nog) geen bedrijf hebt.

Vul 'geen' in als je (nog) geen ondernemingsnummer hebt.

Nog niet ingeschreven voor onze mailing? Duid hieronder je voorkeur aan en blijf op de hoogte van Flanders DC nieuws en activiteiten:

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Bekijk ook al onze andere tools & checklists