Een creatieve omgeving stimuleert je om anders te denken. Onze creatieve vergaderruimtes zijn de ideale locatie voor jouw meetings, opleidingen, workshops en presentaties. Want aan de andere kant van de heuvel is het gras echt groener… 

Wij gaan voor office sharing en zijn geen full-service congresscentrum. Daarom kunnen we de ruimtes aan democratische prijzen ter beschikking stellen. Wij delen onze ruimtes graag met jou en vinden het leuk als je samen met ons in de keuken komt eten en dat je de boel wat opruimt als je klaar bent. Wil je er ineens een cateraar bij halen? Wij kennen wel een paar goeie adresjes maar de keuze en reservatie laten we graag aan jou over. We hebben vier verschillende ruimtes die je onafhankelijk van elkaar of samen kan huren.

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor het begin van de reservatie. Annuleer je toch later, dan dien je de reservatie te betalen.

Onderstaande prijzen zijn bedragen excl. btw.

Belangrijk weetje voor de zomermaanden: wij beschikken niet over airco in de vergaderruimtes. Gelieve hiermee rekening te houden.

  Creativity Lab

  Het Creativity Lab is een multifunctionele ruimte die naar believen creatief kan ingericht worden. Er staan 3 smartboards ter beschikking die apart of samen gebruikt kunnen worden. Ideaal voor brainstorms of voor interactieve presentaties. In theateropstelling kunnen we 25 mensen comfortabel een plaats geven, meer kan maar is zeer knus. Tafels en stoelen zijn er voldoende, een mix van Vlaams en Zweeds design. Flipboards zijn er à volonté. En dat allemaal op gras (ok, geen echt gazon maar toch).

  Prijs: 350 euro/halve dag — 550 euro/volledige dag (mogelijk om ook 's avonds of tijdens het weekend te huren)

  Reserveren

  Boardroom

  Als je eens echt met heel veel volk wil vergaderen (we spreken over een maximum van 10 personen) of als je het eens goed wil uitleggen, dan is de boardroom jouw plek. We hebben een projector tegen het plafond hangen. Er staat een flipboard waar je op kan schrijven met permanent marker en whiteboards met andere stiften. Vergis je niet. Als het toch eens fout loopt: de morele steun van Richard Branson krijg je er gratis bij.

  Prijs: 90 euro/halve dag — 180 euro/volledige dag (van 9u tot 17u)

  Reserveren

  Sushi

  Hoe een ruimte met zicht op een bloemenweide de naam ‘sushi’ kwam te krijgen, leggen we graag een andere keer uit. Wat we nu al kwijt kunnen is dat je in de sushi met 4 personen plaatsneemt aan een trapeziumvormige tafel. Er is een groot scherm beschikbaar voor het tonen van presentaties of om tussendoor een grappig filmpje op Youtube te bekijken.

  Prijs: 60 euro/halve dag — 120 euro/volledige dag (van 9u tot 17u)

  Reserveren

  Lounge

  Momenteel niet beschikbaar

  In onze Lounge kan je met 4 personen naar hartelust brainstormen, gesprekken voeren of werken. Als het wat informeler mag zijn is de Lounge ons ideaal aanbod!

  Prijs: 40 euro/halve dag — 80 euro/volledige dag (van 9u tot 17u)

  Reserveren

  Zoek je een plek om te co-worken? Dat kan ook bij Flanders DC!

  Flanders DC Leuven maakt deel uit van het Bar d'Office-netwerk. De co-workingruimte bevindt zich op de benedenverdieping van het kantoor. 

  Meer info nodig?

   

  Contacteer ons op het nummer +32 16 24 29 24