Geannuleerd. Design 4 Innovation: Online Inspiratie- en netwerknamiddag

Helaas zijn we genoodzaakt dit event naar een latere datum uit te stellen. We brengen de ingeschreven deelnemers persoonlijk op de hoogte wanneer een nieuwe datum gekozen is. 

Uit analyses blijkt dat bedrijven die strategisch investeren in design rendabeler zijn en sneller groeien.

Design for Innovation (D4I) is een internationaal project waarin acht Europese partners samenwerken om design te bevorderen als een instrument voor gebruikersgerichte innovatie. D4I wil KMO’s helpen om meer en betere producten en diensten te creëren, om hen sneller te laten groeien en te innoveren en om hun concurrentiekracht te verhogen.

Aan de hand van een aantal succesvolle praktijkvoorbeelden uit Vlaanderen brengen we bedrijven met een innovatievraag samen met bedrijven uit de designsector zodat ze elkaar kunnen inspireren en samenwerkingsmogelijkheden kunnen verkennen. 

Ben je benieuwd naar wat design voor jouw onderneming kan betekenen? Schrijf je dan in voor de gratis sessie op 5 februari 2021 in het kader van het project Design 4 Innovation. 

Ontmoet er een aantal van Vlaanderens meest vooruitstrevende designers en design bureau’s die van ‘design voor innovatie’ hún missie hebben gemaakt. Laat u inspireren door praktijkvoorbeelden die de verscheidenheid en het potentieel van design tonen en luister naar ondernemers die getuigen over de impact van design op hun bedrijf of organisatie. Ga in gesprek met hen en bekijk uw concrete innovatievraag en ontdek welke steunmaatregelen VLAIO voor u in huis heeft om innovatie alle kansen te geven.

Programma:

13u: Welkom + overzicht Design 4 Innovation in Vlaanderen

  • 5 x 7 min. inspirerende design-voor-innovatie cases door de ontwerpers

  • Is mijn project subsidieerbaar?  Bas Sturm van Team Bedrijfstrajecten VLAIO

  • Speeddate met designers en innovatie experten 

16u: Slot + mogelijke aansluiting bij de uitreiking van de Henry Van De Velde Awarduitreiking, de belangrijkste designprijzen in België

 

Omwille van de nog heersende richtlijnen zal de namiddag volledig digitaal plaatsvinden. U krijgt de link naar deze online meeting samen met aanvullende praktische informatie doorgestuurd na uw inschrijving. 

Als u met meerdere personen wil inschrijven, dan graag een nieuw formulier invullen per deelnemende persoon.

Design 4 Innovation