Design Webinar: Exporteren naar het buitenland

Georganiseerd door
Flanders DC

Op een beurs, door internationale persaandacht of van een verre fan via je online shop of Instagram: plots krijg je een bestelling uit het buitenland en moet je product internationaal geleverd worden. Super, je markt breidt uit, maar hoe pak je dat aan? Tijdens dit gratis webinar op 30 november kom je er alles over te weten.

Veel designers dromen van het veroveren van een buitenlandse markt, maar dat brengt natuurlijk nieuwe regels en andere leveringsmodaliteiten mee. Voor je naar een beurs gaat of je je internationaal gaat profileren, kijk je best al even naar de productie- en leveringstermijnen, de haalbare oplage, en wat voor jouw product van toepassing is. Mag je jouw product daar op de markt brengen of heb je bijkomende certificaten nodig? Welke import- of exportrechten en kosten zijn van toepassing en wat kan een veilige manier van verzending zijn?

Tijdens dit webinar bespreken we de belangrijkste aspecten die je zeker moet bekijken en overlopen we een aantal cases om je verder voor te bereiden. 

Spreker

De aankondiging van de spreker volgt later.

Voor wie?

Voor ontwerpers die overwegen om hun producten in het buitenland te verkopen.

Praktisch

  • 30 november, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor ontwerpers

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.

Schrijf je hier in

Datum

30 november 2021

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten