Binnen een bepaalde sector of industrie wordt vaak impliciet eenzelfde denkkader aangehouden bij beslissingen over het management en de toekomst van de organisatie. Door altijd vast te houden aan hetzelfde denkkader sta je vaak echter veranderingen en innovatie in de weg. 

Met deze tool maak je het dominante denkkader in je eigen organisatie uit de creatieve industrieën duidelijk zichtbaar. Zo ga je straks bewuster om met je keuzes. Deze tool behandelt drie belangrijke denkkaders binnen de creatieve industrieën. Deze denkkaders zijn niet bedoeld om actoren binnen de creatieve industrieën in aparte hokjes in te delen of een bepaalde rangorde te geven.

Wil jij ook ontdekken wat de verborgen denkkaders in jouw organisatie zijn? Bestel hieronder jouw toolkit en ga zelf aan de slag. Word je daarin liever begeleid? Dan kan je uiteraard bij ons terecht voor advies of bij een van onze externe consultants.

Beken Kleur werd ontwikkeld door Flanders DC in samenwerking met Antwerp Management School.

Deelnemers denken na over hoe (bewust) ze vaak bepaalde keuzes maken.

Deelnemers denken na over hoe (bewust) ze vaak bepaalde keuzes maken.


Vraag je Beken Kleur-kit aan

Je hoeft enkel je gegevens hieronder in te vullen om een Beken Kleur-toolkit te ontvangen. De eerste per onderneming is gratis, de volgende kosten 25 euro per stuk. Let wel: vanaf nu enkel in Engelstalige versie beschikbaar.

Vul 'geen' in als je (nog) geen bedrijf hebt.

Vul 'geen' in als je (nog) geen ondernemingsnummer hebt.

Nog niet ingeschreven voor onze mailing? Duid hieronder je voorkeur aan en blijf op de hoogte van Flanders DC nieuws en activiteiten:

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Bekijk ook al onze andere tools & checklists