Pak je communicatie strategisch en georganiseerd aan met deze template. Aan de hand van een overzichtelijk schema bepaal je eerst je merkidentiteit en communicatiestrategie, om die vervolgens te vertalen naar een concrete communicatieplanning. Zo laat je niets meer aan het toeval over. 

Deze template bevat een Communicatie Canvas (een spreadsheet waarin je de belangrijkste strategische keuzes vastlegt), een Communicatieplanning (een dagkalender om je concrete communicatie in te plannen) en een Top Topical kalender (een jaaroverzicht met de belangrijkste events om op in te haken met je content).

Na het invullen van onderstaand formulier krijg je een downloadbaar Excel-bestand. Je bewaart best een eigen versie van het bestand, om die vervolgens te bewerken en in te vullen.   

Meer uitleg over hoe je deze template gebruikt voor je eigen onderneming, lees je in het eerste tabblad van de Excel-file. Bekijk ook het hoofdstuk Marketing en communicatie in onze ondernemersgids voor extra tips en informatie. 


Vraag de template voor een communicatiestrategie en communicatieplan aan

Vul 'geen' in als je (nog) geen bedrijf hebt.

Vul 'geen' in als je (nog) geen ondernemingsnummer hebt.

Heb je je nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Duid hieronder je voorkeur aan en blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten van Flanders DC:

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Bekijk ook al onze andere tools & checklists