Vandaag de dag zijn producten en diensten vaak zo generiek geworden, dat een nieuwe strategie zich opdringt. Het volstaat niet meer om te navelstaren naar het eigen product of de eigen dienst. De focus moet verschuiven naar wat de klant vraagt en nodig heeft.

Het bedrijf dat klantbehoeften centraal stelt en oplossingen creëert, zal altijd bovenaan het voorkeurlijstje staan. We ontwikkelden Eenmaal, andermaal, totaal! om van jouw bedrijf zo'n leverancier van oplossingen te maken.

Doelstelling? Jouw bedrijf laten uitgroeien van een op zichzelf georiënteerde organisatie tot een oplossingsontwikkelaar: een bedrijf dat focust op totaaloplossingen voor zijn klanten en zo een one-stop-solution kan zijn.

In welke sector je ook actief bent, onze toolkit Eenmaal, andermaal, totaal! is een ideale leidraad bij de integratie van diensten en partners tot een winnende oplossing. Je ontdekt welke thema’s voor jouw bedrijf belangrijk zijn, en welke vragen je kan en moet stellen. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Flanders DC ontwikkelde deze toolkit samen met Vlerick Business School.De inhoud is gebaseerd op het Onderzoeksrapport From Caterpillar to Butterfly van Marion Debruyne, Deva Rangarajan en Caroline Baert uit 2012. Hier staat een beknopte samenvatting van het rapport.

 
Als vergoeding van de handlingkost vragen wij 5 euro per toolkit. Je ontvangt na de online betaling een factuur per e-mail.  

De steekkaarten in de toolbox helpen je zoeken naar nieuwe opportuniteiten in de waardeketen.

De steekkaarten in de toolbox helpen je zoeken naar nieuwe opportuniteiten in de waardeketen.

Bekijk ook al onze andere tools & checklists